Leesbaarheid:

Winnaar P3NL-prijs 2024

Met vreugde kondigen we aan dat Michel van den Bogaard de winnaar is van de P3NL-prijs 2024. Michel is een gedreven professional die de speerpunten van P3NL—domein overstijgend werken, preventie en passende zorg—op voortreffelijke wijze uitdraagt. Zijn werk binnen de jeugd-ggz heeft een blijvende impact, zowel op patiënten en hun naasten als op de bredere zorgsector.

Michel vervult cruciale rollen binnen het centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie Herlaarhof als klinisch psycholoog en regiebehandelaar. Daarnaast richtte de Vliegende Brigade op, een mobiele eenheid die snel en effectief ingrijpt bij urgente situaties. Hij is actief in landelijke initiatieven zoals de Beweging van Nul en het Bovenregionaal expertisenetwerk, en verbetert de zorg met richtlijnen en wetenschappelijke publicaties. Zijn vermogen om disciplines te verbinden en zowel behandeling als preventie te bevorderen, onderscheidde hem bij de P3NL-prijs. Daarnaast is hij een gewaardeerd mentor en opleider bij de Rinogroep, waar hij samenwerking en persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Op de P3NL-dag op 4 oktober krijgt Michel de prijs uitgereikt en zal hij een lezing geven. Na deze lezing krijgen twee inspirerende sprekers het woord die in lijn met het thema ‘Voor de verandering…’ zullen prikkelen tot nadenken: oud-staatssecretaris Paul Blokhuis en kunstenaar en ‘veranderaar’ Merlijn Twaalfhoven.

Professionals zijn van harte uitgenodigd om bij deze middag aanwezig te zijn. Meer informatie en aanmelden voor dit evenement kan via deze link.